Ea este a treia persoană din apropierea președintelui Trump despre care se știe că a contractat virusul.

Kimberly Guilfoyle, avocată şi fostă prezentatoare la Fox News, este unul dintre principalii responsabili pentru finanţarea campaniei în vederea realegerii lui Donald Trump. Ea s-a aflat, vineri seară, la Mont Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii pentru sărbătoarea de 4 iulie.

Testată pozitiv după un examen de rutină, Guilfoyle, 51 de ani, a intrat imediat în izolare.

„Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică”, a declarat Sergio Gor, un alt responsabil pentru finanţarea campaniei lui Trump, potrivit New York Times

Guilfoyle a participat la mitingul lui Trump de luna trecută care a avut loc în Tulsa, Okla. Înainte și de atunci, unii membri ai personalului de campanie și ai Serviciilor Secrete au fost testați pozitivi pentru coronavirus. Herman Cain, un fost candidat republican la președinție, care s-a prezentat la miting, a declarat în această săptămână că a fost testat pozitiv și internat în spital.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.