Boiko Borisov, premierul Bulgariei, a fost fotografiat dormind cu un pistol la capul patului, dar și având alături un sertar plin cu bani și lingouri de aur.

În urma acestor fotografii apărute în presă, președintele bulgar, Rumen Radev, a declarat că cel mai mare pericol pentru guvern este Borisov însuși.

”Nimeni nu poate discredita guvernul mai mult decât o face guvernul însuși”, a declarat Radev, comentând afirmațiile lui Borisov, conform cărora președintele l-ar fi spionat cu o dronă.

După apariția imaginilor publicate anonim, Borisov a declarat că președintele este în spatele scandalului și că el a fost cel care a comandat drona. Radev a răspuns că are o dronă, dar că restul sunt ”paranoia și fanteziile lui Borisov”; conform republika.mk.

Într-una dintre fotografii, Borisov poate fi văzut dormind perpendicular pe pat și având pe noptieră un pistol. În altă fotografie poate fi văzută o noptieră care este plină cu teancuri de bancnote de 500 de euro, dar și cu lingouri de aur.

Borisov a discutat despre fotografii și spune că sunt făcute în reședința ministerială din Boyana. Acesta a confirmat că are, într-adevăr, un pistol, dar că nu doarme cu el. Conform acestuia, e posibil ca cineva să-i fi făcut o înscenare, însă nu a dat detalii despre cum și cine ar fi putut face asta.

Borisov mai spune că acest material a fost pregătit în 2019, înainte de alegerile europarlamentare, deoarece ”și-a dat seama după covor”; conform mbs.news.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.