Două surori din Marea Britanie au fost găsite moarte într-un parc din Londra, după ce au fost înjunghiate în timpul unui picnic.

Nicole Smallman, în vârstă de 27 de ani și Bibaa Henry, în vârstă de 46 de ani, au fost găsite într-un parc din Wembley, duminică, în jurul orei 13:00, la două zile după ce au fost date dispărute.

Bibaa a organizat un picnic pentru a-și sărbători ziua de naștere, dar se crede că cele două ar fi rămas singure înainte să fie omorâte.

Cele două au fost date dispărute după ce rudele nu au mai putut lua legătura cu ele.

Cadavrele femeilor au fost văzute întinse într-un parc, cu o zi înainte de a fi descoperite de poliție - dar trecătorii credeau că dormeau.

O examinare post mortem a dezvăluit că femeile au murit din cauza multiplelor înjunghieri, spun polițiștii, potrivit Mirror.

După ce trupurile neînsuflețite au fost găsite, a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a înâmplat și cine le-a omorât pe cele două.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.