Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost arestată sub suspiciunea de fraudă după ce vecinii furioși au venit la ea acasă și au întrebat-o de ce doar 4.200 de lire sterline din cele 10.000 de lire au fost transferate în scopuri caritabile.

Femeia a înființat o tombolă și o pagină pentru donații după ce fiul ei mai mic a avut o intervenție chirurgicală pe cord.

„Este amuzant cum și-a mărit sânii, și-a cumpărat o mașină, deși anul trecut de-abia avea câțiva bani”, susține o vecină care a donat pentru acest scop caritabil în jur de 35 de lire sterline.

Localnicii furioși au asediat casa femeii din Derbyshire, după ce au reclamat că băiatul ei bolnav nu a primit întreaga sumă. Ea a fost filmată, duminică, în timp ce polițiștii o arestau.

„A fost haos. Îi băteau în ușă și în geamuri, cerându-i să iasă afară. A fost o idee bună că a venit și poliția, pentru că altfel s-ar fi lăsat cu sânge”, a declarat un alt vecin, potrivit dailystar.co.uk


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.