După aproximativ 3 luni în care regina Elisabeta a II-a ă stat în izolare, au apărut primele imagini cu aceasta, călare pe cal, în curtea castelului Windsor.

La vârsta de 94 de ani, regina este într-o formă de invidiat. Fotografiile cu ea călărind unul dintre poneii săi din rasa Fell au fost surprinse în acest weekend, în curtea castelului Windsor, reședința regală preferată a reginei.

Regina Elisabeta a II-a a fost un împătimit crescător de cai de curse, pe perioada domniei sale. De aceea, vestea că de la 1 iunie se vor relua cursele de cai, a bucurat-o enorm.

Se presupune că regina a călărit pe parcursul izolării, ieșind din castel pe o ușă laterală și evitând contactul cu orice persoană, pentru a nu exista riscul să se îmbolnăvească.

Deși în izolare, Elisabeta a II-a și-a îndeplinit sarcinile oficiale și a condus, prin telefon, audiența săptămânală, împreună cu Boris Johnson, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.