Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Kerala, India, a fost arestat pentru crimă, după ce și-a omorât soția, lăsând în camera sa un șarpe cobra.

Bărbatul, Sooraj pe numele său, a mai încercat anterior să își oamoare soția, dar cu o viperă.

Înregistrările telefonice au arătat că Sooraj a fost în contact cu persoane care se ocupă cu șerpi veninoși și, de asemenea, a vizionat multe filmulețe cu șerpi pe internet.

Bărbatul a făcut rost de o viperă extrem de veninoasă, care a mușcat-o pe soția sa, Uthra. Femeia a fost internată în spital aproape două luni.

La începutul lunii mai, Uthra încă se recupera în casa părinților săi, când Sooraj a făcut rost din nou de un șarpe veninos, de această dată o cobră, pe care a lăsat-o liberă în camera în care soția sa domea.

Sooraj a stat în aceeași cameră cu Uthra, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Își făcea liniștit rutina de dimineață când a fost alertat de țipetele mamei soției sale. Uthra a fost dusă la spital, unde doctorii i-au confirmat decesul”, se arată într-un raport al poliției, potrivit Daily Mail.

Părinții Uthrei au devenit suspicioși când Sooraj a încercat să se asigure că va rămâne în posesia averii soției sale, la doar câteva zile după ce aceasta a murit.

Uthra provenea dintr-o familie bogată, în schimb, Sooraj - care lucra la o bancă privată - nu o ducea la fel de bine cu banii. Împreună, cei doi soți aveau un copil în vârstă de un an.

Polițiștii spun că nunta celor doi a implicat o zestre bogată, care cuprindea aproape 100 de monede de aur, o mașină nouă, și 500.000 de rupii (echivalentul a 20.000 de dolari) cash.

Lui Sooraj îi era teamă că va pierde zestrea dacă divorțează de Uthra”, se mai arată în raportul poliției.

Atât Sooraj, cât și bărbatul de la care a făcut rost de cei doi șerpi veninoși, au fost arestați.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.