Trei frați din Bolivia s-au lăsat înțepați de un păianjen "Văduva neagră", crezând că astfel vor căpăta puteri supranaturale asemeni supereroului Spider-Man.

Cei trei frați cu vârste de 8, 10 și 12 ani supravegheau caprele familiei în timp ce mama lor plecase să adune lemne pentru foc. Aceștia au găsit la un moment dat un păianjen "Văduva neagră" și și-au amintit de supereroul Spider-Man.

Convinși că dacă vor fi înțepați de păianjen vor căpăta și ei superputeri, cei trei au început să ațâțe păianjenul cu un băț până ce au fost înțepați.

Cei trei au început să prezinte dureri musculare, febră, transpirație și tremur general și au fost transportați la spital, scrie The New York Post.

Păianjenul "Văduva neagră" nu este agresiv cu oamenii dacă nu este provocat. Înțepătura nu este letală, iar cei trei frați s-au recuperat și au fost externați la scurt timp.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.