Se spune că bolile mintale sunt în creștere din cauza pandemiei de Covid-19, fapt dovedit de un bărbat care a creat haos într-o gară din Moscova, după ce a alergat dezbrăcat, s-a bătut cu un șofer de taxi și s-a aruncat într-o cisternă cu apă.

Persoanele prezente la fața locului au declarat că bărbatul a urcat într-un tren care staționa în gara din vestul Moscovei, s-a dezbrăcat și a tras alarma de urgență.

Ulterior, acesta le-a spus pasagerilor „să vină cu el la o tură”, dar după ce nimeni nu a fost de acord, bărbatul a plecat singur. Toată aventura a fost surprinsă de camerele de supraveghere, potrivit russiatoday.com

După ce a coborât din vagon, bărbatul s-a întins sub tren, pe șine. După ce s-a ridicat, a început să alerge pe o pasarelă, de unde a aruncat cu o soluție albastră de curățare.

Ajuns pe stradă, bărbatul a încercat să se urce într-un taxi, dar a ajuns să se ia la ceartă cu taximetristul. Văzând că nu are succes în găsirea unui taxi, în final, a sărit în cisterna cu apă a unui camion care spăla străzile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.