Un avion Airbus A320 al Pakistan International Airlines (PIA), care efectua un zbor de la zbor de la Lahore la Karachi s-a prăbușit în urmă cu două zile peste un cartier rezidențial.

Avionul s-a prăbușit din cauza unor problema tehnice. Potrivit CNN, în ultimul mesaj al pilotului către turnul de control, acesta anunță că a pierdut unul dintre motoare. Controlorul de trafic întreabă dacă poate fi efectuată o aterizare de urgență, dar pilotul a mai putut anunța doar "Mayday", "Mayday".

Avionul Airbus A320 s-a prăbușit peste un cartier rezidențial din Karachi, distrugând patru case.

97 din cei 99 de pasageri aflați la bordul aeronavei și-au pierdut viața.

În mod miraculos, doi pasageri au supraviețuit accidentului aviatic: inginerul mecanic Muhammad Zubair și Zafar Masud, un director de bancă.

Potrivit declarațiilor oferite de Zubai presei, nimeni nu și-a dat seama că avionul se prăbușește. Acesta și-a pierdut cunoștința în momentul impactului și s-a trezit mai târziu într-un zgomot internal.

"Auzeam ţipete şi zbierături din toate direcţiile. Copii şi adulţi. Tot ce puteam să văd erau flăcări. Nu puteam vedea pe nimeni, doar le auzeam ţipetele.

Mi-am desfăcut centura şi am văzut o ieşire. A trebuit să sar cam de la 3 metri", a spus Zubair, citat de Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.