O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce îngrijea bolnavii de coronavirus, purtând doar lenjerie intimă pe sub halatul de protecție extrem de transparent.

Fotografia, trimisă de un pacient dintr-un spital din Tula, o zonă aflată la aproximativ 100 de mile de Moscova, a devenit virală în scurt timp și a adunat sute de reacții. Atât pacientul care a trimis fotografia cât și restul bărbaților din salon nu au fost deloc deranjați de costumația femeii, spunând chiar că „nu se plâng” de îngrijirea primită.

Din păcate pentru asistentă, șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pentru „nerespectarea cerințelor privind îmbrăcămintea medicală”, potrivit dailymail.co.uk

Tânăra asistentă a declarat că „este mult prea cald ca să poată purta și uniforma de asistentă pe sub halat”. De asemenea, aceasta a specificat în fața reprezentanților spitalului că nu și-a dat seama că halatul este atât de transparent.

Șefii acesteia au declarat, inițial, pentru presă, că tânăra purta lenjerie intimă pe sub halat, însă, într-o declarației ulterioară, aceștia au spus că era de fapt costum de baie.

Unul dintre pacienți a declarat că nu există obiecții în salon privind costumația asistentei.

De asemenea, un cititor al ziarului local Tula News a felicitat-o ​​pe asistentă: „Cel puțin cineva are un simț al umorului dezvoltat în această realitate sumbră”, spune Serghei Ratnikov.

După cele întâmplate, asistenta a avut mulți susținători care au afirmat că a ridicat starea de spirit a pacienților: „Iată cui trebuie majorate salariile”, „A fost avertizată din invidie. Ea nu a încălcat nimic”, „Bravo! Important ca pacienţii să se simtă bine”, „Cu aşa corp se putea şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.