O cafenea din Germania a găsit o metodă inedită de a-și proteja clienții de o posibilă infectare cu noul coronavirus.

Săptămâna trecută, Germania a început prima fază a planului de ridicare a restricțiilor. Printre măsurile de relaxare s-a numărat și redeschiderea restaurantelor și cafenelelor, cu mențiunea că acestea trebuie să respecte cu strictețe regulile de distanțare socială.

Cafe Rothe din Schwerin, orașul de origine al cancelarului german Angela Merkel, a găsit o metodă inedită de a-și proteja clienții. În loc să folosească marcaje pe podea sau panouri de plexiglas pentru a ține oamenii la o distanță sigură, proprietarii cafenelei au distribuit pălării cu tăiței pentru piscină.

Patronul cafenelei a distribuit poze cu mai mulți clienții purtând aceste pălării în timp ce savurau o cafea pe terasa, la soare, iar imaginile au devenit rapid virale.

"Aceasta a fost metoda perfectă de a ține clienții la distanță - și una distractivă”, a spus patronul cafenelei, potrivit Bored Panda.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.