Preotul Timothy Pelc, în vârstă de 70 de ani, din Detroit, a găsit o metodă inedită prin care să își binecuvânteze enoriașii în ziua de Paște: acesta s-a folosit de un pistol cu apă sfințită cu care i-a stropit pe oameni prin geamurile mașinilor.

Preotul romano-catolic a vrut să mențină distanțarea socială, dar, în același timp, a vrut să respecte și tradiția sfințirii coșurilor de Paște, așa că s-a folosit de un pistol de jucărie, plin cu apă sfințită, potrivit The Guardian.

Fotografiile cu Timothy Pelc au fost postate pe Facebook de către Biserica Sf. Ambrozie. În imaginile surprinse se poate observa că preotul, care purta mască și mănuși, trăgea cu apă sfințită prin geamul mașinilor oprite lângă treptele bisericii.

Fotografiile au fost făcute de Paște, dar au devenit virale în ultimele zile.

Timothy Pelc s-a declarat îngrijorat de cum va reacționa Vaticanul atunci când va vedea fotografiile: „Nu am primit vești încă”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.