Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage din viața publică în următoarea perioadă, absența ei de la îndeplinirea obligațiilor oficiale urmând să devină cea mai lungă din domnia ei de 68 de ani.

Maiestatea Sa Regina și Ducele de Edinburgh vor rămâne la Castelul Windsor pe termen nelimitat din cauza coronavirusului. Regina a decis să nu mute Curtea la Londra, Balmoral sau Sandringham din cauză că riscul e prea mare.

Din cauza acestei schimbări, Prințul Philip își va sărbători împlinirea a 99 de ani, luna viitoare, în izolare, potrivit Royal Reporter.

Este posibil și ca primirea unei vizite de stat din Africa de Sud, programată în octombrie, să fie anulată.

Regina, în vârstă de 94 de ani, va rămâne, astfel, pe termen nedefinit, iar toată agenda ei până în toamnă este suspendată.

Palatul Buckingham va fi închis pentru public vara aceasta, pentru prima oară în ultimii 27 de ani. Evenimente precum petrecerile din grădină sau ceremonia de acordare a Ordinului Jartierei au fost anulate.

De obicei, Regina se întoarce de la Castelul Windsor la Palagtul Buckingham în luna mai, unde stă până intră în vacanța de vară, conform thetimes.co.uk


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.