Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost arestat de polițiștii din Holly, Michigan, după ce a intrat într-un magazin și și-a suflat nasul pe tricoul unei angajate.

Imaginile surprinse de camerele de filmat din magazinul Dollar Tree, făcute publice de polițiști, îl arată pe bărbat cum își suflă nasul pe bluza angajatei. Gestul bărbatului a venit după ce angajata magazinului i-a cerut să poarte o mască de protecție dacă vrea să rămână în magazin.

El i-a răspuns: „Uite, o să folosesc asta pe post de mască”, apoi și-a șters nasul pe bluza ei.

Femeia a fost singura persoană cu care bărbatul a intrat în contact în Dollar Tree. Potrivit acesteia, omul a fost extrem de gălăgios până când a ieșit din magazin.

Apreciem măsurile luate de Departametul de Poliție din Holly, în privița comportamentului iresponsabil și de neacceptat a bărbatului față de angajata noastră, care a fost prompt abordat”, a spus Randy Guiler, vicepreședinte relațiilor cu investitorii la Dollar Tree, potrivit CNN.

Bărbatul, Rex Howard Gomoll pe numele său, a fost arestat și ar putea fi acuzat de vătămare corporală.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.