Trei medici ruși care au reclamat lipsa echipamentelor de protecție au căzut de la ferestrele spitalelor.

Alexander Șulepov, 37 de ani, este al treilea medic care a căzut de la fereastra spitalului după ce s-a plâns de lipsa echipamentelor de protecție. Acesta este internat în stare gravă, cu multiple răni la cap. Medicul a căzut de la etajul 2 al spitalului Novousmanskaya, scrie The Moscow Times.

Șulepov postase recent un videoclip în care se plângea de faptul că fusese forțat să muncească deși fusese testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta, la fel ca și colegii lui, se plansese și de lipsa echipamentelor de protecție.

După ce a fost chemat la poliție și acuzat că răspândește informații false, Șulepov a realizat un al doilea clip în care retracteaza afirmațiile precedente.

Alte două doctorițe au decedat recent în Rusia după ce s-au plâns de lipsa echipamentelor de protecție pentru tratarea pacienților bolnavi de coronavirus.

Natalya Lebedeva, 48 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul 6 al unui spital din Moscova.

Yelena Nepomnyashchaya, 47 de ani, a murit după ce a căzut de la fereastra spitalului din Krasnoyarsk.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 06 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.