Un prezentator TV din Spania a fost surprins în direct că își înșela iubita. Prin cadru a trecut o femeia goală care nu era partenera lui.

Prezentatorii de televiziune au fost nevoiți să se adapteze și ei măsurilor de carantină impuse de autorități. Mulți dintre ei fac acum emisiuni în direct din propriile apartamente.

Cum munca de acasă este o provocare pentru toată lumea, și prezentatorii TV au fost surprinși în situații comice. De exemplu, un jurnalist s-a îmbrăcat office doar de la brâu în sus, fără să știe că o lume întreaga putea vedea că nu are pantalonii pe el.

Printr-o situație delicată a trecut și prezentatorul TV spaniol Alfonso Merlos. În timp ce era în direct și vorbea despre starea de urgență, prin cadru a trecut o femeie aproape dezbrăcată.

Telespectatorii au observat că nu era vorba despre partenera lui Merlos, Marta Lopez, fostă concurentă la Big Brother, ci o altă jurnalistă, Alexia Rivas.

Citeste si:
Președintele Braziliei, dialog cu un jurnalist: ”Vrei să te lovesc...
Președintele Braziliei,...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Jurnalistul susține că era despărțit de partenera sa atunci când a fost surprins momentul. Marta Lopez, de cealaltă parte, spune că cei doi nu erau despărțiți, ci că doar se certasera cu câteva zile în urmă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.