O tânără de 17 ani din Marea Britanie s-a sinucis deoarece nu mai suporta izolarea.

Trei luni de izolare i s-au părut la fel de lungi ca 300 de ani, au spus părinții, potrivit Daily Mail.

Beth Palmer, din Sale, Greater Manchester, studia muzica și era o artistă talentată. Familia spune că în ultima vreme tânăra devenise obsedată de situația curentă și de temea că starea de carantină nu se va mai termina niciodată.

Beth a fost găsită moartă la doar câteva zile după ce Marea Britanie a impus măsurile de carantină pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Familia devastată spune că tânăra nu ar fi dat semne să fi suferit de vreo boală mintală, dar că se simțea tristă din cauza situației curente.

"Nu putea să termine școala, nu putea să iasă ca să se vadă cu prietenii. Credea că aceste trei luni vor fi la fel de lungi ca 300 de ani," au povestit părinții fetei.

Mike și Helen Palmer se tem ca alți tineri ar putea ajunge să își pună capăt vieții din cauza stresului provocat de izolare.

Familia tinerei a pornit o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta tinerii care fac față cu greu situației. Până acum s-au strâns 10.000 e lire.

Marea Britanie a intrat în carantină de pe 23 martie. Starea de urgență ar putea dura aproximativ trei luni, după estimările autorităților de la Londra.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.