Rebecca, o tânără de 23 de ani din Suedia, și-a invitat 100 de prieteni la petrecerea sa de rămas bun, pe care a numit-o chiar “O petrecere mortală”. Aceasta a spus că are şanse mici să supravieţuiască unei răceli comune, din cauza sistemului său imunitar aproape inexistent.

Chiar dacă evenimentul încalcă în totalitate noile restricţii luate de ţările afectate de coronavirus, Rebecca Gerholt și-a putut organiza petrecerea fiindcă Suedia este singura ţară din Europa care îşi continuă, pe cât posibil, viaţa normală.

Publicaţia suedeză „Aftonbladet” notează că toate tratamentele pentru leucemie au eşuat în cazul ei, aşa că Rebecca a hotărât împreună cu medicul ei să oprească tratamentul şi să se bucure de ultimele sale zile: „Voi muri curând. Întrebarea este doar ce mă va ucide. Nu am deloc sistem imunitar şi, probabil, nu aş putea face faţă nici măcar unei simple răceli. Impotriva COVID-19 n-aş avea nici cea mai mică şansă.”

Pentru că cea mai mare dorință a fost să se mărite, Rebecca a decis să poarte o rochie de mireasă la petrecerea sa de adio: „Nu sunt o persoană religioasă, dar cred în karma. Ştiu că nu am făcut niciu rău nimănui în această viaţă, aşa că mă gândesc că poate am fost o mare ticăloasă într-o viaţă anterioară”, le-a spus ea jurnaliştilor în ultimul său interviu.

La petrecere, Rebecca Gerholt şi-a rugat prietenii să râdă şi să se bucure şi la înmormântrea sa, în amintirea faptului că este o persoană veselă, care iubeşte viaţa până în ultima clipă, potrivit mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.