Connie Titchen, o femeie în vârstă de 106 ani din Marea Britanie, a fost externată din spitalul din Birmingham, după 3 săptămâni în care s-a luptat cu coronavirusul.

Femeia de 106 ani este cea mai în vârstă persoană din Marea Britanie care s-a vindecat de coronavirus.

Connie a fost internată în spital timp de trei săptămâni, fiind infectată cu virusul COVID-19. Săptămâna aceasta, medicii i-au dat o veste bună: s-a vindecat și poate merge acasă.

Fosta vânzătoare a unui magazin din Birmingham, Connie Titchen, născută în anul 1913, a spus: „Mă simt foarte norocoasă că am putut să înving acest virus. Abia aștept să îmi văd familia”.

Nepoata lui Connie, Alex Jones, în vârstă de 40 de ani, a povestit că bunica sa a trăit o viață foarte activă.

Iubea să danseze, să meargă cu bicicleta și să joace golf. Mereu i-a plăcut să gătească, deși îi place să mănânce și câte un senviș de la McDonald's din când în când. Nu i-am spus că s-a închis.

Cred că secretul longevității sale stă în faptul că este activă mereu și foarte independentă. A suferit o operație la șold în decembrie și în doar 30 de zile putea să meargă din nou.

Este cu adevărat un om minunat și știu că toată familia abia așteaptă să o vadă. Are câțiva fani!”, a spus Alex despre bunica sa.

Serviciul Național de Sănătate Sandwell&West Birmingham au felicitat-o pe Connie Titchen pe contul lor de Twitter.

Am vrea să dăm o rundă de aplauze pentru Connie, care, la 106 ani, se îndreaptă acum spre casă, după ce a învins în lupta cu coronavirusul. Ea este cel mai în vârstă pacient al nostru care a reușit să învingă virusul - și poate foarte ușor să fie și cel mai în vârstă pacient din țară care a reusit să facă asta! Aplauze pentru Connie!”, a transmis SWBH NHS Trust pe Twitter.

Citeste si:
Marea Britanie ar putea deveni mai săracă decât România. Analiza...
Marea Britanie ar putea...

Nepoata sa a ținut să mulțumească tuturor celor care au avut grijă de bunica sa.

Aș vrea să mulțumesc personalului medical petru tot ce a făcut pentru ea, cât timp a fost internată”, a spus Alex Jones, potrivit theguardian.com.

Kelly Smith, o asistentă care a îngrijit-o pe Connie în spital, a spus: „A fost fantastic să o văd pe Connie recuperându-se. Este minunată, iar noi am făcut tot posibilul ca ea să se vindece”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.