25 de români au fost surprinși de organele de ordine în timp ce făceau grătar pe malul apei, iar aceștia au și fost sancționați.

Pentru unii, carantina rămâne o recomandare și nu o obligație, dar odată prinși, aceștia ajung să fie sancționați.

Asta au pățit și 25 de români care s-au gândit că ar fi o idee bună să celebreze paștele împreună, nu oricum, ci la un grătar, la iarbă verde.

Cei 25, stabiliți în Franța, s-au adunat duminică, pe 12 aprilie, și au încins grătarul pe marginea unei ape din Vern-sur-Seiche, aproape de Rennes.

Conform informațiilor, aceștia au fost surprinși în toiul distracției de către jandarmi, care nu s-au sfiit din a da amenzi.

Astfel, 15 dintre participanții la grătar au primit fiecare câte o amendă de 135 de euro. Restul de 10 persoane au scăpat nesancționate deoarece nu împliniseră 18 ani, arată 20minutes.fr.

În mod obișnuit, zona în care aceștia au făcut grătarul are o asemenea destinație și e un loc bun în care locuitorii din oraș se retrag în weekendurile cu vreme frumoasă. Totuși, în prezent, accesul în zonă este strict interzis, pe fondul deciziilor autorităților de a limita răspândirea coronavirusului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.