International16 Aprilie 202017:41de George Stanciu

Lectura de un minut

25 de români au fost surprinși de organele de ordine în timp ce făceau grătar pe malul apei, iar aceștia au și fost sancționați.

Pentru unii, carantina rămâne o recomandare și nu o obligație, dar odată prinși, aceștia ajung să fie sancționați.

Asta au pățit și 25 de români care s-au gândit că ar fi o idee bună să celebreze paștele împreună, nu oricum, ci la un grătar, la iarbă verde.

Cei 25, stabiliți în Franța, s-au adunat duminică, pe 12 aprilie, și au încins grătarul pe marginea unei ape din Vern-sur-Seiche, aproape de Rennes.

Conform informațiilor, aceștia au fost surprinși în toiul distracției de către jandarmi, care nu s-au sfiit din a da amenzi.

Citeste si:
Ce a răspuns Orban când a fost întrebat dacă poți fi amendat dacă...
Ce a răspuns Orban când a...

Astfel, 15 dintre participanții la grătar au primit fiecare câte o amendă de 135 de euro. Restul de 10 persoane au scăpat nesancționate deoarece nu împliniseră 18 ani, arată 20minutes.fr.

În mod obișnuit, zona în care aceștia au făcut grătarul are o asemenea destinație și e un loc bun în care locuitorii din oraș se retrag în weekendurile cu vreme frumoasă. Totuși, în prezent, accesul în zonă este strict interzis, pe fondul deciziilor autorităților de a limita răspândirea coronavirusului.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.