Angela Primachenko, în vârstă de 27 de ani, din Vancouver, Washington, a dat naștere unei fetițe sănătoase, în timp ce se afla în comă indusă, din cauza COVID-19.

Angela s-a îmbolnăvit cu virusul COVID-19, iar în luna martie, când era în a 33-a săptămână de sarcină, a fost conectată la un ventilator.

Deficiențele respiratorii i s-au agravat atat de tare, încât medicii de la Centrul Medical Legacy Salmon Creek au fost nevoiți să o bage în comă indusă.

Femeia a adus-o pe lume pe fetița sa, Ava, în timp ce se afla în comă indusă, așa că nu a putut să o vadă o perioadă, potrivit news.sky.com.

Dupa ce și-a revenit din coma indusă, pentru că încă nu se vindecase de coronavirus, Angela își vedea bebelușul doar în poze și spera să poată să o vadă cât mai repede.

Încă nu am avut șansa să o întâlnesc pe micuța Ava... dar cred că odată ce mă vindec și nu o să mai am coronavirus, o să pot să o țin în brațe, poate chiar săptămâna viitoare!”, a scris pe Instagram Angela.

Ava a fost testată și ea pentru COVID-19 și, din fericire, rezultatul a ieșit negativ. Cu toate astea, pentru siguranța micuței, aceasta trebuia să mai stea o perioadă separată de mama sa.

Duminică, Angela a postat o fotografie cu fetița sa, alături de care a scris: „Bebelușa Ava este încă la NICU (Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală) și încă nu am avut ocazia să o întalnesc în persoană. Sunt foarte recunoscătoare asistentelor uimitoare care mi-au trimis poze cu ea”.

Citeste si:
Peste 2.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultima săptămână
Peste 2.300 de cazuri noi de...

Următoarea zi, Angela a anunțat că a fost externată din spital și este foarte fericită să se întoarcă acasă.

17 zile în spital. 10 zile întubată. Mii de rugăciuni, iar acum sunt acasă și este atât de bine!!!!!”, a scris Angela, fericita mămică a doi copii.

Miercuri, Angela a postat din nou o fotografie, care a emoționat pe toată lumea. În poză, aceasta o ține în brațe pe micuța Ava.

Plâng! M-am vindecat de COVID-19!!! Acum o pot ține în brate pe fetița mea!”, a mai scris Angela.

Citeste si:
9 zile dedicate fotografiei și educației vizuale și peste 25 de...
9 zile dedicate fotografiei...


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.