Pentru ca un frizer să își poată continua activitatea chiar și în timpul pandemiei de coronavirus, acesta a recurs la măsuri drastice de protecție.

În România, toate afacerile neesențiale au fost închise de mai bine de două săptămâni, iar aici sunt încadrate și saloanele de înfrumusețare sau frizeriile.

Mulți deja și-au pus, mai în glumă, mai în serios, problema ieșirii din carantină fără a se tunde, iar unii nu au suportat această idee, așa că au început să se tundă singuri acasă, cu succes mai mult sau mai puțin moderat.

În Indonezia, însă, cel puțin un frizer își păstrează salonul deschis, pentru a-i servi pe clienții ce au nevoie de o tunsoare.

Herman Maulanasyah și-a creat un costum de protecție în care poate arată amuzant, dar care îl protejează de expunerea la clienți.

Acesta și-a creat un costum pe care l-a lipit cu bandă adezivă, are o mască de schi, una de gaze, dar și mănuși de latex, pe care le echipează înainte să tundă fiecare client care îi calcă pragul salonului din Bogor, Indonezia.

”Vă rog să nu judecați, nu fac asta pentru distracție sau pentru a arăta caraghios, așa îmi arăt aprecierea pentru eforturile depuse de cadrele medicale”, a declarat Maulanasyah, conform straitstimes.com.

Ca o altă măsură de precauție, Maulanasyah permite accesul a doar patru persoane în salon și îi îndeamnă pe toți să păstreze distanța.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 07 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.