Un motociclist din Surrey, Marea Britanie, a fost oprit de poliție pentru ca mergea cu o viteză de 210km/h, pretinzând că încerca să evite coronavirusul.

Poliția din Surrey l-a oprit pe bărbat, marți, pe autostrada M25.

Autoritățile au postat pe Twitter: „Un ofițer de poliție a oprit un șofer care mergea cu 210km/h pe M25. Răspunsul lui atunci când a fost întrebat de ce mergea cu această viteză a fost 'Am crezut că cu cât mai repede merg, cu atât mai puține șanse sunt să iau coronavirus', a spus șoferul în instanță".

Autoritățile din Marea Britanie au constatat că unii șoferi profită de drumurile libere pentru a circula cu viteză mare.

Poliția Metropolitană a declarat că un șofer a fost prins că a depășit limita de viteză de două ori în două zile, de ambele dăți pe autostrada A10 în Enfield, în nordul Londrei, unde limita de viteză este de 60km/h.

Prima dată, luni, a fost prins cu o viteză de 97km/h, iar a doua oară, marți, cu 110km/h, potrivit belfasttelegraph.co.uk.

Andy Cox, șeful Poliției Rutiere a spus: „Unii oameni nu își învață lecția”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.