În timp ce foarte multe spitale de peste tot din lume se confruntă cu lipsa stocului suficient de echipamente de protecție împotriva virusului COVID-19, mai multi influenceri de pe Instagram s-au pozat purtând măști, pe post de sutiene și bikini.

Reacțiile la aceste fotografii au fost amestecate. În timp ce fetele au primit mii de like-uri, comentariile negative nu au întârziat să apară, iar oamenii s-au arătat foarte deranjați de gestul lor, având în vedere câți oameni au murit din cauza virusului.

Noile „ținute” au primit și o denumire: carantinis.

Modelul australian, Jade Marie, s-a pozat purtând lenjeria intimă făcută din măști de protecție negre, legate cu sfoară.

Dezamăgirea fanilor săi s-a văzut și în comentarii: „A fost o risipă să iroseşti 4 măşti la o singură persoană”, a comentat un bărbat la fotografie.

Modelul Yulia Ushakova din Rusia, a postat și ea o fotografie în care purta ținuta „carantinis”, iar la descriere a scris: „E noua tendinţă pentru sezonul de vară 2020 ... Valvele încorporate uşurează respiraţia, dar trebuie schimbată la fiecare două ore!”.

Postarea sa nu a fost văzută prea bine de urmăritorii săi, aceasta primind foarte multe reacții negative.

Un alt model, care a căzut pradă acestui trend deloc inspirat, este și Yana Koshinka, ce s-a fotografiat în timp ce cobora scările, acoperită în zonele intime doar cu câteva fâșii de hârtie igienică.

Aceasta a scris: „Am găsit asta într-un magazin. Sunt gata pentru autoizolare...”.

Și Katja, modelul german de pe Instagram, a postat o fotografie, purtând măștile de protecție. Nici fanii acesteia nu au fost impresionați, scrie thesun.co.uk.

Cineva i-a comentat ca „ținuta e complet nepotrivită, doar dacă nu cumva măștile sunt deja folosite”, iar altcineva a scris că „nu te poţi aştepta la altceva de la cineva cu mintea scurtă”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.