Un italian, în vârstă de 28 de ani, a sunat la poliţie pentru a se autodenunţa după ce şi-a omorât iubita de 27 de ani. Testele efectuate ulterior au arătat că niciunul nu era de fapt infectat cu noul coronavirus.

Procurorii spun că bărbatul şi-a atacat iubita crezând că aceasta l-a infectat cu Sars-CoV 2, apoi a încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat venele, însă a fost salvat de paramedicii veniţi la faţa locului: ”Am omorât-o pentru că mi-a dat coronavirus”.

Lorena Quaranta a fost găsită fără suflare după ce Antonio De Pace a strangulat-o. Cei doi lucrau în Messina, Sicilia, potrivit mediafax.ro

Ulterior, cei doi au fost testaţi şi niciunul dintre ei nu era, de fapt, infectat cu noul coronavirus.

Cu câteva zile înainte să fie ucisă, femeia a publicat un mesaj despre moartea a 41 de medici în Italia, din cauza pandemiei: ”Acum mai mult ca oricând trebuie să demonstrăm responsabilitatea şi iubirea pentru viaţă.Trebuie să arătaţi respect pentru voi înşivă, familiile voastre şi pentru ţară”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.