O femeie de 90 de ani din Belgia infectată cu noul coronavirus a murit după ce a refuzat să fie conectată la aparatul respirator. Aceasta a cerut medicilor să folosească aparatul pentru a salva viața pacienților mai tineri.

Suzanne Hoylaerts a fost internată în spital pe 20 martie după ce starea de sănătate i s-a agravat din cauza infecției cu noul coronavirus.

Hoylaerts a ajuns la spital deoarece nu mai avea poftă de mâncarea și acuza probleme respiratorii. Femeia a testat pozitiv pentru Covid-19 și a fost pusă în izolare.

În timp ce era izolată, femeia le-a spus în repetate rânduri medicilor: "Nu vreau să folosesc respirația artificială. Păstrați-o pentru pacienții mai tineri. Am avut deja o viață frumoasă."

Hoylaerts a murit la două zile după ce a fost internată în spital, pe 22 martie. Familia nu este singură de unde a luat femeia virusul deoarece aceasta a stat în casă și a respectat măsurile de izolare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.