Prințul William a decis să se implice mai mult în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și anunță că este gata să îşi reia funcţia de pilot pe elicoptere sanitare.

Acesta a renunţat la serviciul din armată, în septembrie 2013, după şapte ani şi jumătate, iar doi ani mai târziu, William, în vârstă de 37 de ani, devenea pilot pe elicoptere sanitare.

Prinţul poate participa astfel la misiuni de urgenţă precum intervenţii pentru acordarea primului ajutor în cazul persoanelor care suferă de crize cardiace sau la accidente rutiere.

Implicarea în lupta cu coronavirusul are şi o latură personală pentru prinţul William. Tatăl său, prinţul moştenitor Charles, a fost diagnosticat cu COVID-19 săptămâna trecută. Prinţul de Wales, în vârstă de 71 de ani, a ieşit, luni, din autoizolare şi se simte bine.

Până în prezent, în Marea Britanie, au fost înregistrate peste 1.400 de decese provocate de COVID-19, potrivit mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.