Turnul Eiffel din Paris, Franța, a fost luminat, iar cuvântul „Merci” (Mulțumesc) a apărut proiectat pe acesta, ca omagiu pentru persoanele ce se luptă cu virusul COVID-19.

Începând de vineri, în fiecare seară, între orele 20:00 şi 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă. La ora 20:00, cuvântul „Mulţumesc' va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Parisului.

Noul coronavirus a cauzat 299 de noi decese înregistrate în 24 de ore în Franţa, bilanţul total fiind de 1.995 de la începutul pandemiei, au anunţat vineri autorităţile sanitare franceze.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Martie 2020 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.