Vestile ce vin din Italia nu sunt deloc imbucuratoare, iar acum aflam ca bolnavii aflati in stare grava nu mai sunt ventilati, pentru a prioritiza alte cazuri.

Gai Peleg, un medic israelian care lucreaza in Parma, Italia, a afirmat ca pacientii bolnavi de coronavirus, aflati in stare foarte grava, sunt lasati sa moara, nemaiavand prioritate pentru a fi ventilati.

Autoritatile au decis sa isi indrepte atentia catre pacientii care pot fi salvati. Persoanele in varsta, aflate in stare grava, au posibilitatea de a isi lua la revedere de la cei dragi, conform lui Peleg.

Acesta lucreaza la un spital din Parma si se afla in prima linie, tratand bolnavii de coronavirus. Acesta a dat un interviu presei din Israel si a spus ca spitalele sunt depasite complet de numarul mare de pacienti, de unde si nevoia de a prioritiza cazurile.

Persoanele cu varsta de peste 60 de ani, care sunt in stare grava, nu mai primesc ajutorul ventilatiei cu aparate. Astfel, paturile pot fi ocupate de cei cu sanse mai mari de supravietuire.

Jerusalem Post relateaza ca Israelul lucreaza la o procedura de achizitie a mii de aparate de ventilare, pentru ca tara sa nu fie coplesita de un scenariu grav, conform stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.