O femeie in varsta de 39 de ani a ajuns la terapie intensiva dupa ce a fost diagnosticata cu virusul Covid-19. Iata care este mesajul ei.

Tara Jane Langston, in varsta de 39 de ani din Marea Britanie, a fost initial diagnosticata cu o infectie pulmonara inainte ca starea sa i se inrautateasca si sa ajunga de urgenta la spitalul Hillingdon din Londra, unde a petrecut o saptamana, scrie Metro.co.uk.

Aceasta a luat aproximativ 8 tablete de ibuprofen pe zi, iar medicii cred ca aceasta este motivul pentru care starea ei s-a agravat. Chiar daca nu exista nicio dovada clara ca ibuprofenul ar inrautati simptomele coronavirusului, expertii recomanda pacientiilor sa se trateze cy paracetamol.

In timp ce era internata la terapie intensiva, Tara a filmat un mesaj video pentru familia si colegii ei. Aceasta avertizeaza ca virusul se simte de parca ai avea sticla in plamani.

"Pentru oricine sa gandeste sa isi asume vreun risc, uitati-va la mine. Sunt la terapie intensiva. Nu pot respira fara asta."

"Cand am ajuns la terapie intensiva, planul initial era sa ma sedeze si intubeze pentru ca trupul meu trecuse prin atatea incat era distrus. Din fericire, m-au tinut treaza, dar a fost nevoie de 6 litri de oxigen," a mai povestit femeia.

Tara Jane Langston are 39 de ani, este mama, o femeie activa si fara conditii preexistente.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Martie 2020 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.