Premierul italian Giuseppe Conte a declarat ca se vor inchide toate activitatile de productie care nu sunt indispensabile pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esentiale pentru populatie.

Guvernul italian a stabilit inchiderea activitatilor de productie de pe teritoriu care nu vor fi strict necesare, cruciale si indispensabile pentru a garanta bunurile si serviciile esentiale.

Premierul a adaugat ca farmaciile, supermarketurile si magazinele alimentare, serviciile postale, financiare si de asigurare, transporturile vor continua sa functioneze.

"Incetinim motorul productiv al tarii, dar nu il oprim.Nu putem ascunde realitatea care este in fiecare zi in fata ochilor nostri. Este cea mai grava criza pe care o traverseaza tara de la cel De-al Doilea Razboi Mondial '', a mentionat premierul italian.

''Masurile adoptate necesita timp pentru a intra in vigoare. Trebuie sa respectam toate aceste reguli cu rabdare si incredere'', a mai adaugat Giuseppe Conte.

Duminica dimineata Italia a inregistrat 53.578 de cazuri de coronavirus si 4.825 de morti.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.