Italia este, pana la acest moment, cea mai afectata tara de pandemie de coronavirus. 

Italienii au raportat 3.000 de decese si aproximativ 2.200 de persoane in stare critica.

Bergamo este cea mai afectata regiune din Italia de virusul COVID-19, avand 1.640 de decese raportate pana miercuri, 18 martie. Marea majoritate a persoanelor decedate sunt batrani, cu varste de peste 75 de ani.

Crematoriul din Bergamo a ajuns deja sa nu mai faca fata numarului atat de mare de incinerari. Camioanele armatei s-au aliniat, miercuri seara, in centrul orasului, pentru a prelua trupurile neinsufletite si a le duce in alte regiuni, unde urmeaza sa fie incinerate.

O generatie a murit in doar 2 saptamani

Antonio Ricciardi, presedintele CFB, cea mai mare firma de pompe funebre din zona, s-a declarat profund indurerat si socat de numarul extrem de mare de decese, din cauza coronavirusului.

"Intr-o luna normala aveam 120 de inmormantari. O generatie a murit in doar doua saptamani. Nu am mai vazut niciodata asa ceva si imi vine sa plang", a spus Ricciardi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.