Pe fondul epidemiei de coronavirus, Republica Moldova ia masuri de precautie si impune o serie de restrictii la frontiere.

Pe masura ce epidemia de coronavirus forteaza tot mai multe state sa ia decizii pentru protectia cetatenilor, e randul moldovenilor sa impuna restrictii.

Astfel, Comisia Extraordinara de Sanatate a Republicii Moldova a anuntat ca li se interzice in tara accesul celor care vin din zone afectate de coronavirus, cum ar fi Italia, China sau Iran.

Singurii care vor fi exceptati de la aceasta restrictie sunt cei care pot dovedi ca sunt cetateni ai Republicii Moldova.

De asemenea, si oficialii moldoveni iau o masura similara cu cea instituita in Romania, prin care se interzic evenimentele cu un numar mare de participanti.

In Republica Moldova, exista 12 suspiciuni de coronavirus, in cazurile a 10 adulti si 2 copii. Toti pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorban, de la Chisinau, arata stiripesurse.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.