Keoni Ching are doar opt ani si a reusit sa impresioneze, dupa ce a decis sa munceasca pentru a strange bani pentru datoria pe care cantina scolii din Vancouver, Washington, unde invata o avea. Astfel, colegii sai au continuat sa beneficieze de masa de pranz.

Baietelul de opt ani a lucrat impreuna cu mama, tatal si bunicii pentru a face sute de brelocuri personalizate. Micutul le vindea cu cate cinci dolari si a reusit sa stranga 4.015 $, reusind astfel sa achite datoriile de la cantina scolii sale si pentru alte sase, titreaza CNN.

Totul a inceput cand in cadrul scolii de desfasura un eveniment in care copiii trebuiau sa faca gesturi de bunatate. Spune ca a decis sa faca accesoriile astea pentru ca "iubesc brelocurile, arata bine in buzunare."

Dupa ce s-a dus vestea despre eforturile elevului, oamenii din intreaga tara au inceput sa faca cereri sa cumpere brelocuri personalizate. Multi dintre cumparatori au ales sa plateasca mai mult pe o bucata, decat costul stabilit. In total, Keoni a vandut 300 de brelocuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.