Cel putin 14 persoane si-au pierdut viata in explozia unui camion care transporta gaz la Lima, a anuntat sambata Ministerul Sanatatii, relateaza AFP.

''Moartea unei persoane a crescut bilantul victimelor. In aceasta seara sunt paisprezece morti'', a declarat presei Victor Bocangel, ministrul adjunct al Sanatatii, dupa ce i-a vizitat pe ranitii spitalizati in urma exploziei.

Potrivit acestuia, victima avea varsta 39 de ani. Un bilant anterior indica 13 morti si aproximativ 50 de raniti. In total, cinci copii au murit in explozia unui camion cu benzina care a avut loc joi la Villa El Salvador, o suburbie cu 500.000 de locuitori situata la sud de Lima.

Accidentul a avut loc joi cu putin inainte de ora locala 7:00 (12:00 GMT), cand localnicii plecau la serviciu, scrie Agerpres.

Explozia s-a produs ca urmare a unei scurgeri de gaz. Focul s-a raspandit foarte repede. Au fost necesare 13 autospeciale pentru a face fata incendiului, care a distrus cel putin 14 case.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.