Femeia in varsta de 68 de ani, din California fusese data disparuta de familia ei. Aceasta a fost salvata, dupa ce a fost gasita intr-o masina acoperita complet de zapada, unde fusese blocata sase zile, titreaza KWQC.



Familia o daduse disparuta de cateva zile, acestia ingrijorandu-se si pentru ca aceasta sufera de o boala care ii provoaca pierderi de memorie si dezorientare.

Mai multe persoane o cautau, autoritatile clasand cazul ca unul cu prioritate. Mai ales ca temperaturile erau extrem de scazute in zona.

O vecina de-a femeii, Andrea Mox, a declarat: "Toti eram destul de nervosi. Eram destul de speriati."

Cand familia era convinsa ca nu o va mai vedea pe femeie, la mai bine de 100 de ore de la semnalizarea disparitiei, aceasta a fost gasita in viata. Seriful care a coordonat cautarile a spus au fost ajutati de descierea masinii, care fusese zarita la un moment dat. Doar ca era acum acoperita in totalitate de zapada si dificil de observat, daca cineva nu si-ar fi amintit ca o vazuse undeva.

Femeia a fost gasita in viata, era treaza si constienta cand politistii au deschis masina.

Imediat ce a luat contact cu autoritatile, aceasta ar fi zis ca ii este foarte frig si a cerut o patura. Era deshidratata si avea degeraturi, dar starea ei de sanatate este una stabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.