"Cafea gratuita pe viata" pentru Harry si Meghan daca se muta in Canada? Tentanta oferta facuta cuplului princiar de cunoscutul lant canadian de restaurante fast-food Tim Hortons i-a adus acestuia un val de critici, noteaza AFP.

Miercuri seara, lantul Tim Hortons a postat pe Twitter un mesaj care a devenit rapid viral. "Fara presiune, Meghan si Harry, dar daca decideti sa va mutati in Canada, cafeaua este gratuita pe viata. Ganditi-va la asta!", declara in mesajul sau Tim Hortons.

Propunerea vine la scurt timp dupa ce printul Harry si sotia sa, Meghan, si-au anuntat decizia de a se distanta de familia regala si de a petrece o parte a timpului in America de Nord, fara a specifica inca in ce tara.

Ideea celor de la Tim Hortons i-a nemultumit insa pe utilizatorii retelei de socializare, care s-au grabit sa denunte practicile lantului fata de angajatii sai, scrie Agerpres.

(Harry si Meghan) "Isi pot permite sa cumpere compania. Angajatii vostri nu isi pot permite locuinte. Va dati seama care este problema cu acest tweet?' a intrebat un utilizator.

"Sunteti compania care reduce pauzele angajatilor sai cu salariul minim ... si care ofera cafea gratuita membrilor familiei regale", a comentat o umorista din Quebec.

In acest context, alti utilizatori au amintit ca un restaurant al lantului din Winnipeg, Canada, a preferat sa-si concedieze angajatii in loc sa le acorde acestora cresterea salariala de 10 centi (7 centi) pe ora pe care o solicitasera.

"Tim Hortons isi poate permite sa ofere cafea gratuit membrilor familiei regale insa o crestere de 10 centi pentru angajati este prea mult?", s-a intrebat un alt utilizator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.