Un picior uman incaltat cu pantof a fost descoperit adus de apa intr-o zona din apropierea unei cladiri guvernamentale din Juneau, capitala statului american Alaska, a relatat luni un ziar local, citat de agentia Xinhua.

Piciorul a fost gasit duminica pe promenada din spatele Departamentului de Munca din Alaska, iar politia a constatat ca este vorba despre ramasite umane, in ciuda conditiilor avansate de degradare, a notat Anchorage Daily News (ADN).

Potrivit Departamentului de Politie din Juneau, pantoful si piciorul s-ar fi aflat in apa o perioada lunga, iar politistii nu au putut determina dimensiunea, marca sau modelul pantofului negru, care seamana cu un pantof sport folosit la tenis, purtat in mod obisnuit de barbati, scrie Agerpres.

Politia a declarat ca nu au fost gasite alte semne sau dovezi asociate cu piciorul sau pantoful dupa perchezitionarea zonei in care a fost facuta descoperirea.

Piciorul si pantoful urmeaza sa fie trimise la laboratorul criminalistic din Alaska pentru analize, a precizat politia, fara a specifica insa daca la mijloc ar putea vorba despre o farsa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.