Sase tineri germani si-au pierdut viata si alti 11 au fost raniti in noaptea de sambata spre duminica in nordul Italiei cand o masina care circula cu viteza mare a intrat in grupul lor, a relatat duminica presa italiana, citata de France Presse.

Accidentul s-a produs in jurul ore locale 01:15 (00:15 GMT) in Alto Adige (Tirolul de Sud), regiune italiana limitrofa Austriei, precizeaza cotidianul Corriere della Sera.

Dupa ce isi petrecuse seara intr-un restaurant, grupul de tineri turisti germani se afla in apropierea autobuzului lor, cand o masina a sosit cu viteza mare, lovind in plin persoane aflate pe marginea drumului, potrivit Agerpres.

Potrivit publicatiei italiene, soferul masinii era un tanar de 28 de ani care locuieste in zona si "ar fi avut un nivel de alcool foarte ridicat in sange".

Sase tineri germani au murit pe loc, in timp ce dintre cei 11 raniti trei se afla in stare grava, o femeie fiind transportata cu elicopterul in Austria, conform aceleiasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.