Trei membri ai unei familii britanice s-au inecat in piscina unui hotel din Spania in Ajunul Craciunului in timp ce se aflau in vacanta, a informat miercuri presa locala, relateaza dpa.

Accidentul s-a petrecut marti dupa-amiaza in orasul Mijas, in regiunea Costa del Sol din sudul Spaniei, a informat presa, citand autoritatile locale.

Cauza producerii accidentului nu este deocamdata clara, a declarat miercuri un purtator de cuvant al politiei, insa o defectiune la pompa piscinei nu a fost exclusa.

Familia se afla in Mijas, nu departe de Malaga, de cateva zile. Unul dintre cei cinci membri ai familiei, o fata de 9 ani, a intrat in piscina unde a inceput sa aiba probleme, a anuntat ziarul Sur, citand martori. Tatal fetei, 52 de ani, si fratele ei de 16 ani au incercat sa o salveze, insa toti trei au murit.

Conducerea hotelului Club la Costa World a declarat ca angajatii sai si un medic au venit imediat in ajutorul celor trei dupa ce a fost data alarma. Cu toate acestea, incercarile de resuscitare a victimelor au fost zadarnice.

Martorii, in special mama si cel de-al treilea copil al familiei, au primit consiliere psihologica, potrivit site-ului Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.