Un barbat cu barba alba a jefuit o banca din Colorado, cu doua zile inainte de Craciun, si a impartit apoi bancnotele trecatorilor carora le-a urat Sarbatori Fericite, informeaza mass-media locale citate de AFP.

Politia din Colorado a confirmat relatarile intr-un comunicat, explicand ca "un barbat alb si in varsta" a amenintat personalul unei banci din Academy in Colorado Springs cu ajutorul unei arme neidentificate, inainte de a fugi din cladire cu un vraf de bancnote a carui suma nu a fost precizata.

"El a scos din sac mai multe bancnote si a inceput sa le arunce in sus strigand Craciun Fericit", a povestit Dion Pascale, care a fost martor la scena, postului local de televiziune KKTV 11 News.

Barbatul, David Wayne Oliver in varsta de 65 de ani, a fost arestat fara sa opuna rezistenta intr-o cafenea din apropierea incidentului, a precizat politia.

Politistii au precizat ca el nu era inarmat in momentul arestarii.

Mai multi trecatori au incercat sa restituie banii furati din banca, potrivit martorilor intervievati de mass-media locale, scrie Agerpres.

Totusi, un responsabil a politiei a declarat ziarului Denver Post ca mai multe mii de dolari inca nu au fost recuperate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.