Politia din Statele Unite suspecteaza o femeie ca ar fi pastrat cadavrul sotului intr-un congelator timp de 10 ani pentru a incasa peste 170.000 de dolari reprezentand indemnizatia de veteran a acestuia, informeaza joi DPA.

Un purtator de cuvant al politiei din orasul Tooele, aflat in statul american Utah, a precizat ca femeia, care nu mai fusese vazuta timp de cateva zile, a fost gasita decedata in apartamentul sau pe 22 noiembrie.

Fortele de ordine au descoperit apoi trupul sotului, ascuns in congelatorul din acel apartament.

Autoritatile banuiesc ca este posibil ca sotul femeii sa fi decedat in urma unei afectiuni in perioada februarie-martie 2009, a precizat purtatorul de cuvant.

Luni, investigatorii au descoperit o scrisoare legalizata care pare sa fi fost intocmita de sotul femeii. Scrisoarea, datata decembrie 2008, precizeaza ca sotia nu are nicio implicare in decesul barbatului, scrie Agerpres.

Se pare ca femeia ar fi incasat in continuare pensia de veteran a sotului si dupa moartea acestuia. Potrivit autoritatilor, suma totala se ridica la 177.000 de dolari.

Conform relatarilor din presa, anchetatorii incearca sa stabileasca daca sotia a incasat si indemnizatiile de asigurari sociale ale sotului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.