Presedintele american Donald Trump a ironizat-o joi pe tanara militanta suedeza Greta Thunberg cu privire la ”furia” ei, sfatuind-o sa se ”relaxeze” si sa mearga la cinema, relateaza AFP.

Este ridicol”, a reactionat presedintele american la un mesaj pe twitter care o felicita pe Greta pentru ca a devenit ”personalitatea anului” revistei Time.

Greta are nevoie sa invete cum sa isi gestioneze furia si sa mearga sa vada un bun film vechi cu un/o prieten(a)”, a scris el. ”Relaxeaza-te, Greta, relaxeaza-te”, a conchis Trump.

Activista Greta Thunberg a devenit cea mai tanara ”personalitate a anului” pentru revista Time, datorita capacitatii sale de a mobiliza milioane de persoane din lume sa se implice in lupta pentru protejarea mediului.
De 16 luni de cand (a inceput protestul sau), ea s-a adresat sefilor de stat si ONU, s-a intalnit cu Papa, s-a certat cu presedintele Statelor Unite si a inspirat patru milioane de oameni sa se alature grevei pentru mediu”, a spus revista Time, care a adaugat ca Margaret Atwood a comparat-o cu Joan of Arc, potrivit Reuters, conform Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.