Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al DNA si actualul procuror-sef european, a castigat titlul de „Femeie la putere”, la cea de-a patra editie a Premiilor Femeilor din Europa, organizate de Asociatia Internationala Miscarea Europeana (European Movement International/EMI).

Fosta sefa a DNA a primit distinctia pentru ca "a demonstrat o conducere politica extraordinara in Europa prin munca sa notabila impotriva coruptiei la nivel inalt din Romania. De curand, a devenit primul procuror-sef la nou-infiintatul Parchet European (EPPO)", se arata intr-un comunicat transmis de asociatie, potrivit ziare.com.

Sunt foarte onorata sa primesc premiul pentru „Femeie la putere” si il consider o recunoastere a eforturilor mele si o incurajare pentru a nu renunta la munca mea.

In opinia mea, sa fii puternica inseamna sa obtii increderea publica si, cel mai important, sa fii capabil sa o pastrezi. Munca mea nu poate fi facuta fara sa fii extrem de profesionist si supus legii”, a declarat actualul procuror-sef european, conform sursei mentionate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.