Un detinut de origine romana s-a sinucis in inchisoarea din Monaco, spanzurandu-se cu unul din cearceafurile sale, a afirmat Parchetul general al principatului, potrivit caruia este vorba despre o premiera in aceasta tara, scrie La Libre Belgique.

Corpul detinutului a fost descoperit joi seara in celula sa, a precizat Parchetul, confirmand o informatie publicata de cotidianul francez Nice Matin. Niciodata niciun detinut nu s-a sinucis in inchisoarea din Monaco.

Inchis din luna august, tanarul astepta sa fie judecat pentru furt si folosire frauduloasa a mijloacelor de plata.

Potrivit Parchetului, a fost deschisa o ancheta si va fi efectuata o autopsie, scrie Agerpres.

Conform datelor publicate de Directia administratiei penitenciarelor, 131 de persoane s-au sinucis in 2018 in inchisorile franceze, o crestere "sensibila" in raport cu 2017 (117 cazuri).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.