Ursul koala salvat in urma cu cateva zile de o femeie din mijlocul flacarilor din padurile australiene a murit. Medicii care il ingrijeau au luat decizia de a-l eutanasia pentru ca ranile si arsurile de care suferea erau prea grave pentru a mai putea fi tratate, scrie Daily Mail.

Stirea cu ursul koala care fusese salvat eroic de o femeie care si-a riscat viata a fost una dintre cele mai dezbatute saptamana trecuta. Dupa ce fusese salvat si dus intr-un centru pentru a putea fi ingrijit, animalul a avut ocazia sa o revada pe cea care l-a scos din flacari si parea ca soarta este in favoarea lui.

Se pare insa, ca incendiile din New Wosuth Wales, Australia au mai facut o victima in randul ursilor koala. De data asta chiar animalutul salvat recent, care fusese numit Ellenborough Lewis. Acesta primea ingrijiri si tratament pentru arsurile serioase surferite pe intreg corpul.

Dupa ce starea de sanatate a micutului animal s-a inrautatit, echipa de medici veterinari care il avea in ingrijire a decis sa il eutanasieze. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook a reprezentantilor clinicii, care au explicat ca inainte ca arsurile sa se amelorieze, acestea se pot agrava.

S-a completat: "Scopul nostru principal este starea de bine a animalelor, tocmai de aceea am luat aceasta decizie. Va multumim pentru suportul continuu”. La scurt de la postare mii de persoane s-au grabit sa isi exprime regretul privind pierderea ursuletului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.