Un copil si-a pierdut viata duminica seara la Targul de Craciun din Luxemburg, fiind lovit de o sculptura de gheata care s-a prabusit, a informat politia luxemburgheza, relateaza luni AFP.

Accidentul s-a produs in jurul orei 20:00 (19:00 GMT), a anuntat politia, care a precizat ca, "potrivit primelor constatari, o sculptura pe gheata s-a prabusit si un bloc de gheata a lovit din pacate un copil".

Potrivit martorilor citati de diferite mass-media, un echipaj de prim-ajutor a ajuns rapid la fata locului si a incercat sa resusciteze victima inainte de a o urca in ambulanta pentru a o transporta la spital, scrie Agerpres.

"Copilul a suferit rani grave si a murit in ambulanta", a declarat politia.

O ancheta a fost deschisa si politia a lansat un apel la martori pentru a prezenta circumstantele acestui accident, produs la cativa metri de patinoarul de la Targul de Craciun din Luxemburg, care s-a deschis joi.

In fiecare an, Targul de Craciun din capitala luxemburgheza este deschis pana pe 24 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.