O mama a dat in judecata scoala la care invata fiul sau in varsta de 8 ani, dupa ce acesta ar fi fost fortat de un profesor sa urineze intr-un cos de gunoi in fata celorlalti colegi si sa poarte un sac de gunoi tot restul zilei, informeaza The Sun.

Totul a plecat de la faptul ca profesorul le-a interzis elevilor sa paraseasaca sala de clasa, indiferent de motiv, desi baiatul in varsta de 8 ani a cerut voie sa mearga la toaleta. Prima data i-a fost refuzata cererea, si cum, pe parcurs nevoia a devenit urgenta, baiatul a solicitat inca o data sa mearga la baie, moment in care profesorul l-a fortat sa foloseasca cosul de gunoi.

Dupa ce copilul a cerut ajutorul unui alt profesor, acesta a fost obligat sa poarte un sac de gunoi tot restul zilei, pentru a servi drept exemplu celorlalti elevi cu privire la ce nu au voie sa faca la scoala, noteaza stirileprotv.ro.

In urma incidentului, mama copilului a decis sa dea scoala in judecata, transferand copilul la alta scoala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.