Un australian a reusit sa se elibereze dintre maxilarele unui crocodil, pocnindu-l in ochi, a informat luni presa locala, citata de DPA.

Incidentul a avut loc duminica seara in apropierea unei ferme izolate, din extremitatea nord-estica a Australiei.

Barbatul, in varsta de 54 de ani, a fost atacat de reptila la Captain Billy's Landing, o zona reunind un spatiu de campare si o plaja, din peninsula Cape York, statul australian Queensland, a indicat agentia australiana de presa AAP.

Victima pescuia pe malul unui rau, cand crocodilul a iesit din apa, l-a muscat de picior si apoi i-a atacat mana. Barbatul a reusit insa sa loveasca reptila in ochi si astfel sa se elibereze din stransoarea acesteia, au indicat paramedicii.

Dupa ce a reusit sa scape, acesta a condus singur timp de o ora, inainte de a primi ajutor de la vecinul sau.

Cei doi au mai mers apoi inca 45 minute pentru a ajunge in ferma de vite Bramwell din apropiere, de unde barbatul a fost preluat de un elicopter pentru a-l transporta la spitalul din Cairns, scrie Agerpres.

Victima se afla se afla in prezent in stare grava, dar stabila, cu rani semnificative la ambele brate si picioare, potrivit spitalului.

Crocodilul va fi probabil capturat si relocat, a indicat Departamentul de Mediu din Queensland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.