O femeie din Michigan, mama a cinci copii, risca sa faca inchisoare pentru ca a returnat cartile imprumutate de la o biblioteca dupa doi ani, scrie The New York Post.


Femeia spune ca nu stia ca avea de returnat cartile, pana cand a vrut sa foloseasca o imprimanta de la biblioteca si i s-a spus ca are interzis la folosirea serviciilor. Imediat dupa ce a aflat de asta, Melinda Sanders-Jones a returnat, in urma cu patru luni, cartile imprumute de unul dintre baietii ei.

Pentru ca intarzierea a fost cu mult peste termenul limita, adica doi ani, aceasta a fost si amendata, insa nu a stiut. Amenda a tot crescut pana cand pe numele femeii s-a emis un mandat de arestare.

De intreaga situatie a aflat dupa ce seful ei, care voia sa o promoveze, a facut o verficare de cazier. "A trebuit sa trag pe dreapta si am inceput sa rad. Doar ca seful meu continua sa imi spuna ca este destul de serios", isi aminteste Sanders-Jones.

Pana la rezolvarea neintelegerii, femeia a fost trimisa in concediu fara plata.

Se pare ca toate instiintarile si somatiile de plata ale amenzilor nu au ajuns la ea pentru ca si-a schimbat de multe ori adresa, incercand sa scape de o relatie abuziva. La un moment dat a ajuns si la un adapost pentru femei, iar adresa era confidentiala.

Femeia este acuzata de nereturnarea unui bun inchiriat si risca pana la trei luni de inchisoare, plus achitarea unei amenzi de 500 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.